de9308165769790a41ff3bf6e3002fbd

  • Артикул:0129101801
  • Состав:Кулирка (92% хлопок, 8% лайкра)

Пр-во:Россия

Размер : 92-98,104-110

de9308165769790a41ff3bf6e3002fbd

310 руб.