fc09c1eb419992e798e64d0cc643eeb9

  • Артикул:0129102001
  • Состав:Кулирка (92% хлопок, 8% лайкра)

Пр-во: Россия

Размер:92-98,104-110,110-116

919815218842943e26e774e80a8ec509

310 руб.